Bruiloft jubileum jaren


Zijn jullie 12,5 jaar, 25 jaar, 35 jaar, 40 jaar of 50 jaar getrouwd? En willen jullie een leuk feestje voor familie en vrienden geven? Dan zijn jullie bij d’Aol Meul in Veenoord/Nieuw-Amsterdam aan het goede adres. Wij hebben diverse zalen waar je al vanaf 15 personen een feestje kunt geven. Ideaal, want zo heb je er thuis geen omkijken naar en wordt alles voor je geregeld.

Vier jullie jubileum huwelijk

Een jubileum bruiloft is natuurlijk een reden voor een feestje. Vier het jubileum huwelijk zoals jullie dat willen vieren. Bij iedere gelegenheid is er bij d’Aol Meul wel een passend buffetprogramma te bedenken. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Koffie met gebak, drankjes, hapjes en als afsluiting broodjes.
  • Drankjes, hapjes nieuwe stijl en als afsluiting broodje frikadel, kroket of hamburger.
  • Koffie met cake, drankjes, warm en koud buffet, ijsdessert en als afsluiting koffie met bonbon.

Bij onze buffetten zijn er nog meer voorbeelden van onze overheerlijke arrangementen en programma’s.

Bekijk alle buffetten >

Bruiloft 12,5, 25, 40 of 50 jaar

Of jullie nu 12,5 jaar of 50 jaar getrouwd zijn en het groots of klein willen vieren, bij ons kan het. Kies voor live muziek met een echt dansfeest of voor een familiefeest dat ook geschikt is voor kinderen. Voor de kleineren onder ons kan er bijvoorbeeld een springkussen, air hockeyspel en/of voetbalspel worden geregeld. Wel zo leuk als de kinderen ook worden vermaakt, zodat jullie ook optimaal kunnen genieten van het feest.

Feestzaal 400 of 20 personen

Bij d’Aol Meul heb je de keuze uit diverse zalen: voor 400 personen of 20 personen. Jullie kunnen het jubileum huwelijk dus groot of klein vieren. De zaal kan zo ingedeeld worden zoals jij dat wilt. Lange rijen tafels of groepjes, half staan en half zitten, witte en/of zwarte statafels, een witte strakke bar in de zaal, enzovoorts. Het kan allemaal met ons worden overlegd.

Neem daarom vrijblijvend contact met ons op zodat we jullie wensen kunnen bespreken.